Noví členovia – ako ďalej?

V posledných dňoch som obdržal ďaľšie dve žiadosti o členstvo v klube (p. Kalný, p. Richnák) a je na vás existujúci členovia ako sa dohodneme, či rozšíriť naše rady alebo nie.
Podľa stanov klubu nových členov navrhuje rada klubu, ale schvaľuje ich Členská schôdza klubu. Podľa stanov máme ešte možnosť umožniť hosťovanie (kde je najdôležitejším bodom bod o prednosti členov pred hosťami).
Ide o to, že aktuálne máme 29 členov, a kapacita plochy je obmedzená. Na druhej strane, viem, že počas pracovných dní býva plocha voľná, podobne to bývalo aj cez weekendy až na ten posledný(9.-10.7.2011). Samozrejme, že by sa hostia museli podielať na údržbe plochy (brigáda, príspevok na benzín do kosačky).

predseda

6 Responses to “Noví členovia – ako ďalej?”

  1. Dušan Hesko reaguje:

    Vyjadriť sa môžete aj sem do komentárov …

    • M. Kalny reaguje:

      Dobrý den.
      Samozrejme sa nechcem nasilu vnucovať do vášho klubu, len som chcel na vašu plochu chodiť lietať. Samozrejme príspevok na benzín nieje žiaden problém. Tiež vlastním menší krovynorez, tak ze keby bolo treba niečo na letisku pokosiť nieje žiaden problém.
      Samozrejme ked tam chcem chodiť lietať tak aj pomozem z údržbou letiska.

      Dakujem

      • Dano P. reaguje:

        Myslim, že všetko bude jasnejšie po členskej schôdzi. Zatiaľ platí to ako sme sa dohodli na letisku.

        predseda klubu

    • Štefan Richnák reaguje:

      Mne bude stačiť aj štatút hosťa, nechcem chodiť na plac “ilegálne” ako doteraz. Plocha je cez pracovné dni prakticky voľná, potrebujem ale klúče od brány. Ďakujem.

      • Dano P. reaguje:

        Prosím vydržať do 30.7.2011. Potom to už bude jasnejšie.

        predseda klubu

  2. Ivan Kratkoczký reaguje:

    Prajem pekný deň do Trnavy.
    Nakoľko modelárčim pár rokov a z môjho materského klubu (SAM122)som vystúpil pre ideologické nezhody, posielam Vám svoje 2%. Dúfam, že tých pár eur príde vhod. Rád sa k Vám niekedy prídem pozrieť, ak bude aj Vaša vôla. Zakladám s kamarátmi klub SITNO orientovaný na historické modely. Zároveň Vám posielam link na našu prvú tohtoročnú akciu, kde vás rád privítam.

    Ostávam s pozdravom Ivan Kratkoczký Senec.
    http://www.rcportal.sk/spolocne-polietanie-pod16

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mimoriadna členská schôdza 30.6.2011 o 16:00 | RC Model klub Trnava - [...] Dôvody viď.   článok Noví členovia – ako ďalej?. [...]