img_0519

Dňa 06.10.2012 sa na letisku Kopánka o 14:00 konala mimoriadna členská schôdza členov klubu.
Na schôdzi sa zišlo 17 členov z 30 členov s hlasovacím právom, pričom z rady klubu boli prítomní 4 členovia z piatich.
Podľa stanov tak bola členská schôdza členov klubu uznášania schopná.
Na mimoriadnej členskej schôdzi členov klubu boli prejednané nasledovné body:
1. Prívítanie čestných hostí
2. Zmena v stanovách
3. Prijímanie nových členov klubu
4. Pripomienky k činnosti
Na úvod schôdze predseda klubu privítal zúčastnených členov klubu a čestných hostí. Konštatoval, že schôdza klubu je uznášania schopná.
Po odsúhlasení programu členskej schôdze, predniesel predseda klubu dôvody na zmenu stanov. Hlavným dôvodom bolo rozšírenie cieľov činnosti klubu o väčší dôraz na podporu telesnej kultúry a práce s mládežou. Navrhované zmeny boli jednohlasne odsúhlasené prítomnými členmi klubu, a predseda klubu bol poverený registráciou zmien na Ministerstve vnútra.
V bode 3. bol predostretý návrh na prijatie čakateľov za riadnych členov klubu.
Navrhnutí boli nasledovní čakatelia: Peter Majer, Matej Korec, Miloš Supek a Lukáš Obert.
Pokrátkej diskusii, keď niektorí členovia poukázali na častú situáciu, keď na letisku nemali s kým lietať boli čakatelia jednohlasne prijatý za členov klubu. Zároveň padol návrh, že vzhľadom na končiacu sezónu, sa zníži členský poplatok novoprijatým členom na rok 2012 na 10€ pre seniorov a 0€ pre žiakov. Zároveň boli členovia klubu oboznámení s tým, že nám pribudol hosťujúci člen Ivan Palčo (dôchodca, letový sparing partner p. Bereša). Týmto sa bod 3. uzavrel.
V bode 4. boli vznesené pripomienky k brigádam a účasti na nich. Zároveň bola vznesená požiadavka aby sa účasť na klubových akciách ako usporiadateľ započítavala do brigád. Táto pripomienka bola jednoznačne odsúhlasená.
Účasť na brigádach – bolo konštatované, že sa zúčastňujú stále tí istí členovia, preto padol návrh usporiadať ešte jednu záverečnú brigádu, a členovia, a od členov ktorí ani potom nebudú mať ani jednu brigádu, vymáhať na výročnej schôdzi poplatok za neúčasť, tak ako bolo odsúhlasené na výročnej schôdzi v roku 2011. Návrh bol jednohlasne prijatý.
Padol aj návrh, riešiť brigády podobne ako to robí zväz rybárov, a síce, že sa zloží záloha za neúčasť na brigádach a táto sa potom vracia po účasti na brigáde. Tento návrh bol zatiaľ daný len na zváženie.
Ďalej padol návrh na zverejnenie zoznamu členov klubu aj s fotkami na stránkach klubu, za účelom vzájomného identifikovania sa. Navrhnuté bolo zverejniť fotku, krstné meno a prvé písmeno s priezviska.
Návrh bol jednohlasne odsúhlasení, technické riešenie bude konzultované so správcom klubových stránok (Dušan H.).
Na záver predseda klubu poďakoval zúčastneným za účasť a poprial dobrú chuť pri konzumácii grilovaných špecialít.

V Trnave 06.10.2012 zapísal: Ing. Daniel Petrík
predseda klubu

Pdf-verziu si môžte stiahnuť tu Zapisnica_schodza_102012
Krátke video z pokusu o štart vetroňa z vozíka si môžte pozrieť tu video

One Response to “Grilovačka/Zápisnica z mimoriadnej členskej schôdze zo 06.10.2012”

  1. Dano P. reaguje:

    11.10.2012 som odoslal oznamenie o zmene stanov na Ministerstvo vnutra, tak uvidime. Ked pridu potvrdene stanovy opat sa rozbehne papierovacka na registraciu za poberatela 2% z dane z prijmov.

    predseda