Klubová opekačka 19.9.2015

Ahojte,
bliži sa jeseň a tak padol návrh spraviť spoločnú klubovú grilovačku (klobáskovačku) 19.9.2015 (sobota).
Išlo by o popoludňajšie stretnutie členov klubu a ich rodinných príslušníkov na letisku s klobáskou na zakusnutie…
Samozrejme stretnutie by sa uskutočnilo len ak nebude pršať. Môžme propritom aj lietať, ale nemusíte.

Pripomienky, návrhy prosím sem do komentárov.

predseda

8 Responses to “Klubová opekačka 19.9.2015”

  1. rado č. reaguje:

    Teším sa na spoločné stretnutie. Letu Zdar. R.

  2. Vladimír Šilhánek reaguje:

    Súhlasím, Vlado.

  3. Berry reaguje:

    … a my sme sa tešili na tradičné Jarmočné polietanie. Tak nič. Možno na budúci rok. :-(

  4. Vladimír Šilhánek reaguje:

    Hej,možno na budúce.

  5. tony262 reaguje:

    Vážený predseda klubu, členovia klubu sú OTROCI,aby si nezaslúžili akciu polietania s modelmi s priatelmi??? Aby bola zorganizovaná normálná akcia PLNOHODNOTNA na stretnutie s priatelmi,rodinou,polietanie a občerstvenie,za celý rok aspoň 1x ročne normálnú a nie POLDŇOVU.Tu sú treba len a len brigády v klube.Tento rok vedenie klubu nič neorganizovalo pre členov ktorý si riadne platia ČLENSKE-25 eur a nijako ho nevyužívajú.TO JE VELMI SMUTNE!!!!Mne toto čo niekto organizuje nechýba,ja chodím po akciach po Slovensku+zahraničí,ale toto,alebo s týmto som sa ešte nestretol,toto nenia ani neexistuje NIKDE.Členovia klubu,držím vám palce……

  6. rado č. reaguje:

    Nerozumiem celkom tejto otázke. Nie som predseda, no za mňa toľko: Primárne riešime efektívne nakladanie s financiami klubu vzhľadom na očakávanú situáciu ktorá skôr, či neskôr príde. A to prenájom, či kúpu náhradnej plochy aby nezanikol Trnavský klub. Garantujem každému členovi, že s financiami sa nešafári a sú v celom objeme na klubovom účte. Ak bude všeobecný súhlas môže byť ešte jedna väčšia akcia, treba si určiť priority. Letu Zdar! R.

  7. Lukas O. reaguje:

    Osobne, ako aj viacero dalsich, klubove akcie nevyhladavam. Chcem si na letisku zalietat prehodit rec, nie tam stravit cely den, sedet v hukote a cakat na volnu plochu co je z dna na osobu nech hodina.
    Nikdy som vsak nevyjadril nejaky nesuhlas s tymito akciami, kto ich chce si zorganizuje aj pride, takze vobec do toho nepcham nos. Viedol som vsak debatu s predsedom klubu na tuto temu a dovody ktore spomenul su viac ako dostacujuce na to aby som sa za toto riesenie postavil. Spravit si opekacku s clemni klubu, pokecat, polietat, je pre mna vynikajuca volba. Clenovia su pohodaci, osobne nepotrebujem videt dalsich 50 ludi ktori ma vobec nezaujimaju. Tot moj nazor. S pozdravom ;)

  8. Dušan reaguje:

    Mam podobný názor ako Lukáš, na letisko si chodím zalietať, porozprávať sa s modelármi, skrátka odpočinúť si. K tomu nepotrebujem žiadnu veľkú akciu.
    Želám pekný deň.